Workshop

donderdag 16 juni 2022 | 13:30   – 18:00 uur

79,50 per persoon

Tickets zijn inclusief:
❁ Workshop Outdoor Office
❁ Walkshop Thema 'Invloed op de verandering'
❁ Tussendoortjes
❁ Borrel met verse vegetarische hapjes van de tuin
❁ Goodiebag
In samenwerking met Business Walk and Talk

Buitenoverleg is een gezonde en efficiënte aanvulling op het nieuwe hybride werken. Wil je weten – en tegelijk ervaren – wat de positieve effecten zijn van een wandelend overleg? En wat handige tools zijn voor buitenoverleg?
Experts Ellen van Bodegom en Marlies van Hal van Business Walk and Talk nemen je deze dag mee in deze aanvullende vorm van hybride werken.

Jouw Outdoor Office Day begint met de workshop op mooie plekken in onze stadstuinen. Na een korte pauze start de thema wandeling ‘Invloed op de verandering’ langs geveltuinen en kades. Op de Kop van Feijenoord en het Noordereiland staan we stil bij plekken die je laten nadenken over de invloed op een verandering. We gaan met elkaar in gesprek en ervaren op welke manier de inspiratie van de stad kan bijdragen in je werk. Tijdens de afsluitende borrel in de kas bij Rotterdamse Munt ontvang je een gevulde goodiebag van Werken in Beweging.

Deze middag brengt je in gesprek én laat je de kracht ervaren van een wandelend overleg door de stad die inspireert. Het wordt een middag vol energie, inspiratie en informatie om in je eigen werk of organisatie mee aan de slag te gaan.

Meedoen betekent:

  • Kennis opdoen over wandelend werken;
  • Ervaren wat wandelend overleggen is;
  • Inspiratie over de inzet van de buitenruimte bij je (organisatie)verandering;
  • Toffe mensen ontmoeten van andere organisaties;
  • Een verbonden en inspirerende middag inclusief een goodiebag vol informatie;
  • Uiteraard geheel verzorgd door het gastenteam van Rotterdamse Munt met tussendoortjes en een borrel met drankjes en verse hapjes van de tuin (vegetarisch)

Het programma

13:30 uur Ontvangst door Ingrid Ackermans
14:00 uur Workshop Outdoor Office door Marlies van Hal
15:00 uur Pauze
15:30 uur Walkshop Thema ‘Invloed op de verandering’ door Ellen van Bodegom
17:00 uur Netwerkborrel
18:00 uur Afsluiting

Over Business Walk and Talk

Business Walk and Talk heeft de ambitie heel werkend Nederland tijdens werktijd meer naar buiten te laten bewegen. Vanuit de overtuiging en het bewezen positieve effect dat een wandelend overleg heeft op de individuele gezondheid en de bedrijfsvoering. 
Ellen van Bodegom (organisatie adviseur en verandermanager) vormt samen met Marlies van Hal (docent en outdoorexpert) Business Walk and Talk. Zij werken samen met landelijke organisaties als Werken in Beweging, Ruimte voor Lopen, Outdoor Office Day en tal van collega’s. Dit evenement delen:

Eenmalige donatie