Muziek

zondag 8 augustus 2021 | 15:00   – 17:00 uur

Gratis toegankelijk, een donatie is welkom!

Soon Enough

Naomi Snell is een Nederlandse singer-songwriter. Ze groeide op in de wereld van klassieke muziek en begon op jonge leeftijd met viool en piano lessen. Dit was ook het moment dat ze kleine liedjes op de piano begon te componeren. Op haar zestiende leerde ze zichzelf gitaar spelen en zingen. Waarnaar ze serieuzer werd in het nastreven van een muziekcarrière.

Zo trad ze in 2015 voor het eerst op bij de ‘De Wereld Draait Door’ vanwege haar auditie bij de ‘De beste singer-songwriter van Nederland’. In 2016 was ze een van de elf finalisten van Gielstalentenjacht (GTJ). Ze trad op op verschillende festivals en kon daardoor meerdere keren optreden op radio 3FM. Ze trad op met de andere tien finalisten in Paradiso en zong ze een duet met de Nederlandse zanger Boris (ook bekend als Bo Saris). Haar eerste nummer heet ‘Soon Enough’, en haar tweede single ‘Gaslight’ is in mei 2020 uitgebracht.

Helemaal buiten, toch middenin de stad.

Tussen alle geuren en kleuren geniet je van sprankelende muziek uit alle windstreken. Tijdens Terrastival bij Rotterdamse Munt wordt je op een ontspannen manier meegevoerd naar verre oorden. Compleet met hapjes en drankjes.

Dit evenement delen:

vorige:

Eenmalige donatie