Terrastival

zondag 16 mei 2021 15:00   – 17:00 uur

Kosten

Vrij toegankelijk. Een donatie is welkom.

Reserveren

Reserveer een plekje op ons terras en laat ons meteen ook weten of je na afloop van het optreden aanschuift voor een hapje.

Om te reserveren of voor informatie:

Naomi Snell is een Nederlandse singer-songwriter. Ze groeide op in de wereld van klassieke muziek en begon op jonge leeftijd met viool en piano lessen. Dit was ook het moment dat ze kleine liedjes op de piano begon te componeren. Op haar zestiende leerde ze zichzelf gitaar spelen en zingen. Waarnaar ze serieuzer werd in het nastreven van een muziekcarrière.

Zo trad ze in 2015 voor het eerst op bij de ‘De Wereld Draait Door’ vanwege haar auditie bij de ‘De beste singer-songwriter van Nederland’. In 2016 was ze een van de elf finalisten van Gielstalentenjacht (GTJ). Ze trad op op verschillende festivals en kon daardoor meerdere keren optreden op radio 3FM. Ze trad op met de andere tien finalisten in Paradiso en zong ze een duet met de Nederlandse zanger Boris (ook bekend als Bo Saris). Haar eerste nummer heet ‘Soon Enough’, en haar tweede single ‘Gaslight’ is in mei 2020 uitgebracht.