Muziek

zondag 18 juli 2021 | 15:00   – 17:00 uur

Gratis toegankelijk. Een donatie is welkom.

Een energieke, nomadische folkband

The Balcony Players is een energieke, nomadische folkband die er trots op is mensen over de hele wereld blij te maken en te laten dansen! De internationale groep bestaat uit leden uit Nederland, België, Peru en New Orleans, VS, en hun muziek combineert deze verschillende culturen met een mix van traditionele zigeuner, joodse en folk van over de hele wereld om een uniek en kleurrijk geluid te creëren dat zal stijgen. jij vanuit je stoel!

De band in zijn huidige staat bestaat uit vijf leden. Vandaag speelt het duo Moniek de Leeuw (viool, zang) en Ilse Roskam (accordeon, zang).

The Balcony Players zijn in mei 2009 begonnen met het geven van concerten op hun balkon (vandaar de naam)! Sindsdien hebben ze op vele podia en festivals over de hele wereld gespeeld, waaronder Nederland, Spanje, Brazilië en de Verenigde Staten om er maar een paar te noemen. Naast professioneel toeren, brengen ze hun vrije tijd door met het verkennen van de landen die ze bezoeken op een meer persoonlijke manier: spelen op straat, couchsurfen met mensen die ze ontmoeten en het bestuderen van de volksmuziek en cultuur van de regio.

Helemaal buiten, toch middenin de stad

Het Terrastival is een reeks van kleinschalige semi akoestische optredens. Tussen alle geuren en kleuren geniet je van sprankelende muziek uit alle windstreken. Tijdens Terrastival bij Rotterdamse Munt wordt je op een ontspannen manier meegevoerd naar verre oorden. Compleet met hapjes en drankjes. Op wereldvakantie in deze groene stadsoase in Rotterdam- Zuid.

Dit evenement delen:

Eenmalige donatie