Muziek

zondag 27 juni 2021 | 15:00   – 17:00 uur

Gratis toegankelijk. Een donatie is welkom.

Puur & Simpel

Puur & Simpel is een Barendrechtse band rond zangeres Glenda Peters. Zij won de SoundMixshow in 1985. Zij brengen een programma met mooie liedjes, betekenisvolle liedjes en natuurlijk ook swingende gezellige dans en meezing liedjes waarbij gevoelige momenten worden afgewisseld met pop, soul, funk en disco. Het repertoire is Nederlands en Engelstalig en zelfs af en toe een Franse chanson.

Op gitaar/zang Henk Elderson, die naast het spelen in Puur & Simpel ook nog bij andere bandjes speelt en zijn eigen nummers schrijft en produceert onder Henk Elderson music.

Op percussie speelt doorgaans Ruben Gouman die het ritme bepaalt en tevens onze groovende stabiele slagwerker is. Maar voor deze keer speelt Jeroen de Rijk mee, die zijn strepen allang verdiend heeft in muziekland! Hij heeft voor vele bn’ers uit Nederland meegespeeld op hun albums en meegedaan bij vele grote shows waaronder de “Toppers”. Hij kan zeggen dat hij meegespeeld heeft op een album van Michael Jackson waar hij zeer trots op is en wij ook dat ie met ons meespeelt.

Helemaal buiten, toch middenin de stad

Het Terrastival is een reeks van kleinschalige semi akoestische optredens midden in deze stadsoase. Tussen alle geuren en kleuren geniet je van sprankelende muziek uit alle windstreken. Tijdens Terrastival bij Rotterdamse Munt wordt je op een ontspannen manier meegevoerd naar verre oorden. Compleet met hapjes en drankjes.

Iedere zondag tussen juli en september is er een Terrastival geprogrammeerd. Tussen 15.00-17.00 uur ben je welkom op het overdekte, intieme terras. Op wereldvakantie in deze groene stadsoase in Rotterdam- Zuid.

Dit evenement delen:

Eenmalige donatie