Muziek

zondag 11 juli 2021 | 15:00   – 17:00 uur

Gratis toegankelijk. Een donatie is welkom.

Elk duo-optreden is anders

Kim Hoorweg staat bekend om haar slimme originelen, heldere en aangename klankkleur en charmante manier om vergeten nummers opnieuw te interpreteren. Ze werkte met topmuzikanten: Trijntje Oosterhuis, Gino Vannelli, Candy Dulfer, Chance Howard (Prince) en Benjamin Herman.

Op haar laatste album wordt Kim onder andere vergezeld door Anton Goudsmit, topgitarist in de Nederlandse jazzscene. Hij speelde bij New Cool Collective en The Ploctones. In 2010 werd Goudsmit de VPRO/Boy Edgar Prijs toegekend. In datzelfde jaar ontving hij het Duiveltje, de prijs voor beste Nederlandse popgitarist.

Anton en Kim kunnen samen lezen en schrijven, twee handen op een buik. Elk duo-optreden is anders dan het vorige welk repertoire ze ook spelen. Van jazz-klassiekers tot Nederlandstalig tot eigen liedjes (het gaat alle kanten op). Ze zijn een heel bijzonder duo dat je niet wilt missen.

Helemaal buiten, toch middenin de stad

Het Terrastival is een reeks van kleinschalige semi akoestische optredens midden in deze stadsoase. Tussen alle geuren en kleuren geniet je van sprankelende muziek uit alle windstreken. Tijdens Terrastival bij Rotterdamse Munt wordt je op een ontspannen manier meegevoerd naar verre oorden. Compleet met hapjes en drankjes.

Iedere zondag tussen juli en september is er een Terrastival geprogrammeerd. Tussen 15.00-17.00 uur ben je welkom op het overdekte, intieme terras. Op wereldvakantie in deze groene stadsoase in Rotterdam- Zuid.

Dit evenement delen:

Eenmalige donatie