Proeverij, Tuintour

woensdag 13 april 2022 | 00:00   – 00:00 uur

€24.50 Tuintour met gids - inclusief drankjes en hapjes

De tuintour duurt een uur; aansluitend serveren we de hapjes en drankjes

De tijden zijn nog niet bekend. Heb je interesse? Stuur ons dan een bericht zodat we je op de hoogte kunnen houden van de planning.

Laat je inspireren: Tuintour met proeverij

Tussen station Rotterdam Zuid en de rode robuuste schouders van de Willemsbrug ligt een groene oase; Rotterdamse Munt. Misschien ken je ons al van de knusse filmavonden of met een beetje geluk heb je wel eens een stukje lavendeltaart bij ons gegeten. Maar wist je ook al dat wij onze kruiden verwerken tot kruidenthee? Wij willen je graag meer vertellen en laten zien over dit proces en hoe we een positieve impact maken. Tijdens The Impact Days kun je mee met een van de zes tuintours!

Wat kun je verwachten?
Als je met ons meewandelt tijdens een van deze tours op kom je meer te weten over hoe wij samenwerken in en met de stadsnatuur. Samen met een tuingids ga je op ontdekkingstocht. Je wandelt door de verschillende tuinen en krijgt een inkijkje in de verschillende manieren waarmee we impact maken.

Om al je zintuigen aan te spreken duiken we de keuken voor je in om hapjes te maken die lekker combineren bij onze kruidentheeën; lokaal en van ’t seizoen. We starten met iets lekkers en we sluiten er mee af.

Meer over The Impact Days
Het aantal ondernemers dat werkt aan een eerlijke en duurzame toekomst groeit, maar toch zijn deze ondernemers nog niet voor iedereen zichtbaar. Om heel Nederland kennis te laten maken met next level ondernemen, hebben de vier grootste gemeenten in 2018 het initiatief genomen om The Impact Days te starten. Tijdens deze drie dagen openen next level ondernemers hun deuren om te laten zien hoe zij bijdragen aan een eerlijke en duurzame toekomst.

Eenmalige donatie

Notitie