zaterdag 3 juni 2023 | 10:30   – 17:00 uur

Verborgen tuinen op Zuid

In 2023 is de 20e editie van Verborgen Tuinen. En dit wordt een speciale editie, want ze gaan naar Zuid. Net als Rotterdam Festivals vieren we de Zomer op Zuid.

De kans om de groene kant van Rotterdam Zuid te ontdekken. Rotterdamse Munt zal ook meedoen.

Noteer 3 & 4 juni alvast in je agenda!

Ook jouw tuin laten zien?

Verborgen Tuinen is nog op zoek naar andere tuineigenaren die graag hun tuin laten zien. Vind je het leuk om andere tuinliefhebbers te ontmoeten en te laten zien hoe leuk het is om een plant- en bloemrijke tuin te hebben? Heb je een fraaie tuin, of weet je iemand die een bijzondere tuin heeft, aarzel niet en laat het ons weten!

De tuinen hoeven niet groot of perfect te zijn, maar wel interessant voor bezoekers en bijvoorbeeld op een onverwachte plaats. We zijn vooral op zoek naar nieuwe tuinen die verborgen liggen achter de schuttingen en heggen van Zuid en die normaal niet door publiek bezocht kunnen worden. En het liefst met een mooi verhaal.

Help je ons aan een gevarieerd aanbod van tuinen: kleine, grote, strakke of juist romantische tuinen, klimaatadaptieve- of rotstuinen, maar ook daktuinen? Laat zien hoe leuk het is om een plant- en bloemrijke tuin te hebben en ondersteun onze missie tegen de ‘verstening’!

Doe mee met Verborgen Tuin in 2023!

Voor meer informatie kan je mailen naar info@verborgentuinen.nl. De tuinen dienen beide dagen bezocht te kunnen worden van 10.30 uur tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op verborgentuinen.nl of volg Verborgen Tuinen op Facebook of Instagram.

Dit evenement delen:

Eenmalige donatie