Workshop

vrijdag 12 augustus 2022 | 12:00   – 16:00 uur

€ 69,50

Deze workshop is inclusief lunch, een kleine goodybag en gebruik van alle materialen. Tijdens de workshop staat er kruidenthee, zomerwater met lekkers klaar.

Lekker buiten kruiden en bloemen natekenen!

Een zomerse workshop. De middag begint met een heerlijke lunch op het Muntterras.

Na de lunch start de workshop met wat tekenoefeningen en uitleg over het materiaal. De kruiden en bloemen die je gaat tekenen pluk je zelf in de tuin. Er is genoeg keus! Vervolgens ga je de door jou geplukte kruiden uitwerken in een mooie tekening met fineliners, aquarelverf of kleurpotloden.

Je kunt in de kas tekenen of een plekje in de tuin zoeken. Hélène loopt iedereen langs om verdere uitleg en hulp te geven. En als je dat toch te moeilijk vindt, kun je ook een kruidentekening van Hélène natekenen. Na afloop krijg je je eigen illustratie in een lijstje mee naar huis. Leuk voor aan de muur of om kado te geven!

Over Hélène Peters

Hélène Peters  geeft tekenworkshops en tekencursussen. Bij haar kun je op een ontspannen manier leren een mooie tekening te maken. Ze leert je kijken naar vormen, legt je uit over de kleurencirkel en bespreekt je aanpak. Wat ga je tekenen, hoe en waar vind je je inspiratie, hoe zit dat nou met de compositie en welke kleuren gebruik je?  Bij Hélène kan iedereen tekenen.

Dit evenement delen:

Eenmalige donatie