Workshop

zaterdag 29 mei 2021 | 10:00   – 13:00 uur

€ 65,00

Deze workshop is inclusief alle hapjes en drankjes, de ingrediënten en recepten. Na afloop van de workshop en de zelfgemaakte lunch mag je nog een mandje kruiden en bloemen knippen en plukken voor thuis.

De kracht van zeewier & kruiden

Leren, bereiden, proeven en eten. Daar draait het om in deze workshop. Je komt veel te weten over verschillende soorten zeewier en hoe je ze op een superlekkere manier kunt combineren met kruiden en bloemen. We bereiden ze samen in gerechten, soepen en smeersels.

Katrien van der Eerden, natuurvoedingskok en docent, geeft een demonstratie over de bereiding van dashi bouillon en gyoza vulling. Zelf leer je gyoza’s vouwen en vullen, maak je misoballen en onigiri rijstbal. Je proeft hapjes met bijzondere kruiden-zeewierpesto, wakame tapenade, gestoomde gyoza pakketjes, misosoep en dulse salade.

De workshop vindt plaats in onze kas, aan lange tafels, onder het genot van roodwier thee en kruidenlimonade. Deze workshop is puur genieten, van wat je leert, maakt en proeft. Schrijf je op tijd in!

Programma

Ontvangst met hapje
Theorie en achtergrondinformatie
Demonstratie kookles
Workshop
Lunch

Over Katrien van der Eerden

Katrien is natuurvoedingskok en verzorgt vegetarische catering. Zij heeft jaren ervaring in het geven van kookworkshops. Katrien ontwikkelt recepten en is grafisch vormgever van kookboeken.

Haar missie is om je te laten voelen dat voeding energie geeft. Dat je blij wordt van het juiste eten. Verschillende soorten zeewier, kruiden en de natuurvoedingsleer inspireren haar tot het maken van gebalanceerde gerechten. En dat vooral met smaak!

Dit evenement delen:

Eenmalige donatie