Stadsnatuur als eventlocatie

In de natuur zijn is goed voor je creativiteit, inspiratie en algehele gezondheid. De ideale plek dus om een zakelijk evenement te houden!

In onze groene oase ben je even helemaal buiten en toch middenin de stad. Laat je team bloeien met een inspirerende beleving in de stadsnatuur. 

Maak gebruik van onze kas of muntterras, neem er een een lekkere vegetarische proeverij bij en ga met onze tuingids mee op tuintour in onze stadstuinen met meer dan 300 eetbare planten en bloemen.

We horen graag je ideeën en wensen voor een evenement en denken met je mee. Bekijk wat er zoal mogelijk is in onze brochure. Of stuur ons meteen een mailtje!

Kas en tuinterras huren  •  Eventlocatie  • Vega proeverij  •  Tuintour met collega’s  •  Presentatie houden  •  Teamdag   •   Bedrijfsevent   •   Catering   •  Workshop in het groen  •   Borrelen

Vergaderen in de kas

Voor een vergadering of presentatie kun je in de kas met 26 personen dineren en 50 personen informeel borrelen. Een beeldscherm en flip-over zijn aanwezig. Natuurlijk kun je ook een drankje en hapje doen op het terras. 

De ruimtes zijn te reserveren per dagdeel van 4 uur. Geniet tijdens het evenement onbeperkt van onze verse kruidenthee en kruidenwaters.

Catering met oogst uit de tuin

Ben je benieuwd naar de geuren, kleuren en smaken uit onze tuinen? Maak jouw bedrijfsevent compleet met onze vegetarische catering. 

We werken met verse, lokale ingrediënten van het seizoen; uit onze stadstuinen en de regio. Gewoon omdat producten van dichtbij verser zijn en dus smaakvoller en gezonder. Geheel vegan en/of glutenvrije opties zijn mogelijk. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Tuintour en workshop

Ga met je team op tuintour. Onze gids neemt je mee in het verhaal over de tuinen, de prachtige eetbare planten en hoe de stadsnatuur samenwerkt. Na afloop bereid je zelf een vers potje kruidenthee en krijg je een lekker hapje. De tour duurt 45 min. met max. 12 personen per tuingids.  

De smaak te pakken? Boek ook een workshop of proeverij. Leer over de stadsnatuur terwijl je lekker samen bezig bent. Teken je toekomstdromen, bedenk hoe je groene reststromen kunt gebruiken of bereid speciale drankjes en hapjes met bloemen en kruiden uit de tuin.

Eenmalige donatie