Eventlocatie in Rotterdamse stadsnatuur

Zoek je een groene eventlocatie in Rotterdam? In de natuur zijn is goed voor je creativiteit, inspiratie en algehele gezondheid. De ideale plek dus om een zakelijk evenement te houden!

In onze groene oase ben je even helemaal buiten en toch middenin de stad. Laat je team bloeien met een inspirerende beleving in de stadsnatuur. 

Maak gebruik van onze kas of muntterras, neem er een een lekkere vegetarische proeverij bij en ga met onze tuingids mee op tuintour in onze stadstuinen met meer dan 300 eetbare planten en bloemen.

We horen graag je ideeën en wensen voor een evenement en denken met je mee. Neem contact met ons op en we maken een voorstel.

Kas en tuinterras huren  •  Eventlocatie  • Vega proeverij  •  Tuintour met collega’s  •  Presentatie houden  •  Teamdag   •   Bedrijfsevent   •   Catering   •  Workshop in het groen  •   Borrelen

Eventlocatie in Rotterdam stadsnatuur
vergaderen in de kas - Rotterdamse Munt

Vergaderen in de kas

Voor een vergadering of presentatie kun je in de kas met 26 personen dineren en 50 personen informeel borrelen. Een beeldscherm en flip-over zijn aanwezig. Natuurlijk kun je ook een drankje en hapje doen op het terras. 

De ruimtes zijn te reserveren per dagdeel van 4 uur op donderdag en vrijdag. Geniet tijdens het evenement onbeperkt van onze verse kruidenthee en kruidenwaters.

Catering met oogst uit de tuin

Ben je benieuwd naar de geuren, kleuren en smaken uit onze tuinen? Maak jouw bedrijfsevent compleet met onze vegetarische catering. 

We werken met verse, lokale ingrediënten van het seizoen; uit onze stadstuinen en de regio. Gewoon omdat producten van dichtbij verser zijn en dus smaakvoller en gezonder. Geheel vegan en/of glutenvrije opties zijn mogelijk. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Eventlocatie Rotterdam met catering
Rotterdamse Munt tuintour en workshop

Tuintour en workshop

Ga met je team op tuintour. Onze gids neemt je mee in het verhaal over de tuinen, de prachtige eetbare planten en hoe de stadsnatuur samenwerkt. Na afloop bereid je zelf een vers potje kruidenthee en krijg je een lekker hapje. De tour duurt 45 min. met max. 12 personen per tuingids.  

De smaak te pakken? Boek ook een workshop of proeverij. Leer over de stadsnatuur terwijl je lekker samen bezig bent. Teken je toekomstdromen, bedenk hoe je groene reststromen kunt gebruiken of bereid speciale drankjes en hapjes met bloemen en kruiden uit de tuin.

Dat we al meerdere malen een diner organiseerden bij Rotterdamse Munt zegt al genoeg. Een prachtige locatie met altijd weer een heerlijke verrassing qua drankjes en eten. Een oase midden in Feyenoord, wat een ongelooflijk mooi initiatief!

Eleonoor Hintzen

Rebelgroup

Een regenachtige ochtend, na een warme zonnige zomer. En juist ook nu zijn de stadstuinen van Rotterdamse Munt een heerlijke plek voor onze “benen-op-tafel-sessie”. Alles is fris en groen. Middenin de stad zijn we er toch echt even uit. De lunch is heerlijk en tijdens onze wandeling door de tuin zien we de kruiden bijna groeien, na die lange droogte. We moeten de regen dan ook vieren, leren we van Ingrid. Een mooie en leerzame plek voor een nieuwe start van het schooljaar!

Jantien van ’t Hof

Techniek College Rotterdam

Het is de tweede keer dat we met een groep van duurzaamheidsmanagers bijeenkwamen in de stadstuinen van Rotterdamse Munt, en ik blijf het een fantastisch initiatief vinden. De locatie is er om te ontdekken, te overleggen en te genieten van alles wat de aarde ons te bieden heeft. Een absolute aanrader.

Jan-Willem Vosmeer

HEINEKEN

Eenmalige donatie