Een inspirerende beleving in de stadsnatuur

De stadstuinen groeien en bloeien

Inspiratie voor innovatie

Voor dag en dauw met de zon in het oosten, zonovergoten in de middag of juist tegen de avond wanneer de lichtjes van de stad het decor vormen. Elk moment van de dag en ieder seizoen heeft zo haar charme. In de stadstuinen van Rotterdamse Munt ben je even helemaal buiten en toch midden in de stad. Laat je inspireren in deze groene stadsoase en kom tot frisse ideeën.

 

Laat jouw team bloeien

Maak van jouw presentatie, receptie, netwerkborrel, vergadering, breakout-sessie of teamdag een inspirerende beleving in de stadsnatuur. Laat jouw team bloeien tijdens een teamdag met een inspirerende workshop tekenen. Of ontdek met collega’s de heerlijke smaken uit onze tuinen tijdens een proeverij. Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Met plezier serveren wij de lunch, hapjes, drankjes, diner of een proeverij. Alles is vegetarisch, lokaal en natuurlijk met de verse oogst uit onze tuinen.

In het groeiseizoen van mei tot en met oktober kun je op ons terras of in de kas terecht voor jouw bedrijfsevent.

Heb je zelf ideeën of wensen voor een event? Laat het ons vooral weten via muntterras@rotterdamsemunt.nl

We gaan graag voor je aan de slag om van jouw event een inspirerende belevenis te maken.

daglelies groeien en bloeien

Jouw event in het Groen

Wil je vergaderen of heb je een presentatie? Dan kun je met max. 15 personen in onze kas terecht. Daarbij hebben we rekening gehouden met 1,5 meter afstand. Een beeldscherm en flip-over zijn aanwezig.

Wil je een borrel organiseren? Dan kun je op ons terras je teamleden of partners ontvangen in een informele setting.

Je kunt de ruimtes reserveren per dagdeel van 4 uur. Geniet tijdens het event onbeperkt van onze verse kruidenthee en kruidenwaters. 

lunchbordje met daglelie

Catering met verse oogst

Ben je benieuwd naar de geuren, kleuren en smaken uit onze tuinen? Maak jouw bedrijfsevent compleet met onze catering. Al onze producten zijn vegetarisch.

We werken met verse, biologische ingrediënten van het seizoen; uit onze stadstuinen en van lokale tuinders, telers en makers. Gewoon omdat producten van dichtbij verser zijn en dus smaakvoller en gezonder. Geheel vegan en/of glutenvrije opties zijn ook mogelijk. Geef je wensen door aan de keuken. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt. 

bieslookbloemen

Tour door groene stadsoase

Ontmoet de mensen en ontdek de ruim 300 eetbare planten in onze stadsoase. Beleef de geuren, kleuren en smaken van het seizoen. Onze gids neemt je mee in het verhaal over de tuinen, de prachtige planten en de manier waarop de stadsnatuur samenwerkt.

Na afloop van de tour knip je zelf de kruiden voor een potje kruidenthee. Daarbij krijg je van ons een lekker hapje. De tour duurt 30 minuten en is voor minimaal 8 en maximaal 12 personen per tuingids.

Heb je de smaak te pakken? Boek dan ook een workshop of proeverij erbij.

Teamdag in het Groen

Stadsnatuur stimuleert creativiteit en samenwerking. Dé ingrediënten om met je team te komen tot nieuwe inzichten. Je ontdekt alles over eetbare planten en bloemen, terwijl je samen bezig bent. Ga de uitdaging aan om jouw favoriete kruid of bloem te tekenen. Of bereid je eigen gerecht met zeewier, bloemen en kruiden uit de tuin.

Tekenen met Helene bij Rotterdamse Munt

Workshop Kruiden tekenen met Hélène

Heb je weleens getekend? Wel of geen ervaring, bij Hélène kan iedereen tekenen. Tijdens deze workshop pluk je je eigen kruiden en bloemen uit de tuin. Je kiest een heerlijk plekje uit op ons terras, in de tuin of in de kas. En tekenen maar! Leef je helemaal uit met fineliners, aquarelverf of kleurpotloden. Natuurlijk helpt Hélène je op weg. Na afloop krijg je je eigen illustratie in een lijst mee naar huis. Leuk aan de muur of als cadeau!

Zeewier workshop natuurlijk met kruiden en bloemen

Kookworkshop Zeewier met kruiden en bloemen

Leren, bereiden, proeven en eten. Daar draait het om in deze workshop. Je komt veel te weten over verschillende soorten zeewier en hoe je ze op een superlekkere manier kunt combineren met kruiden en bloemen. We bereiden ze samen in gerechten, soepen en smeersels. Katrien van der Eerden, natuurvoedingskok en docent, geeft je een demonstratie. Daarna mag je zelf aan de slag. En natuurlijk genieten van jouw creatie!