De stadstuinen groeien en bloeien

Een inspirerende beleving in de stadsnatuur

Inspiratie voor innovatie

Voor dag en dauw met de zon in het oosten, zonovergoten in de middag of juist tegen de avond wanneer de lichtjes van de stad het decor vormen. Elk moment van de dag en ieder seizoen heeft zo haar charme. In de stadstuinen van Rotterdamse Munt ben je even helemaal buiten en toch midden in de stad. Laat je inspireren in deze groene stadsoase en kom tot frisse ideeën.

 

Laat jouw team bloeien

Maak van jouw presentatie, receptie, netwerkborrel, vergadering, breakout-sessie of teamdag een inspirerende beleving in de stadsnatuur. Laat jouw team bloeien tijdens een teamdag met een inspirerende workshop tekenen. Of ontdek met collega’s de heerlijke smaken uit onze tuinen tijdens een proeverij. Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Met plezier serveren wij de lunch, hapjes, drankjes, diner of een proeverij. Alles is vegetarisch, lokaal en natuurlijk met de verse oogst uit onze tuinen.

In het groeiseizoen van mei tot en met oktober kun je op ons terras of in de kas terecht voor jouw bedrijfsevent.

Heb je zelf ideeën of wensen voor een event? Laat het ons vooral weten via muntterras@rotterdamsemunt.nl

We gaan graag voor je aan de slag om van jouw event een inspirerende belevenis te maken.

daglelies groeien en bloeien

Jouw event in het Groen

Wil je vergaderen of heb je een presentatie? Dan kun je met max. 20 personen in onze kas terecht. Daarbij hebben we rekening gehouden met 1,5 meter afstand. Een beeldscherm en flip-over zijn aanwezig.

Wil je een borrel organiseren? Dan kun je op ons terras je teamleden of partners ontvangen in een informele setting.

Je kunt de ruimtes reserveren per dagdeel van 4 uur. Geniet tijdens het event onbeperkt van onze verse kruidenthee en kruidenwaters.

lunchbordje met daglelie

Catering met oogst van ’t seizoen

Ben je benieuwd naar de geuren, kleuren en smaken uit onze tuinen? Maak jouw bedrijfsevent compleet met onze catering. Al onze gerechten zijn vegetarisch.

We werken met verse, lokale ingrediënten van het seizoen; uit onze stadstuinen en van tuinders, telers en makers uit de regio. Gewoon omdat producten van dichtbij verser zijn en dus smaakvoller en gezonder. Geheel vegan en/of glutenvrije opties zijn mogelijk. Geef je wensen door aan de keuken. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

bieslookbloemen

Tour door groene stadsoase

Ontmoet de mensen en ontdek onze stadstuinen met ruim 300 eetbare planten. Beleef de geuren, kleuren en smaken van het seizoen. Onze gids neemt je mee in het verhaal over de tuinen, de prachtige planten en de manier waarop de stadsnatuur samenwerkt.

Na afloop van de tour knip je zelf de kruiden voor een potje kruidenthee. Daarbij krijg je van ons een lekker hapje. De tour duurt 45 minuten en er kunnen maximaal 12 personen per tuingids mee. 

Heb je de smaak te pakken? Boek dan ook een workshop of proeverij erbij.

Teamdag in het Groen

Stadsnatuur stimuleert creativiteit en samenwerking. Dé ingrediënten om met je team te komen tot nieuwe inzichten. Je ontdekt alles over de eetbare stadsnatuur, terwijl je samen bezig bent.

Ga de uitdaging aan om jouw toekomstdromen te tekenen. Leer hoe je je groene reststromen kunt omzetten in plantenvoeding. Of bereid speciale drankjes en hapjes met bloemen en kruiden uit de tuin.

Eenmalige donatie voor stadsnatuur

Notitie