Bij ons werken

Groene vrijwilligers

Samen met stadsgenoten steken wij de handen uit de mouwen en maken we Groen voor de stad!

Rotterdamse Munt is een inspirerende beleving in de stadsnatuur voor jong en oud. Groen zorgt voor een levendige stad en een gezonde planeet. Groen draagt bij aan meer verscheidenheid van planten en veerkrachtig waterbeheer. Groen werkt positief voor onze gezondheid, vergroot ons geluksgevoel én zorgt ook voor een superverse en smaakvolle oogst.

Groentalent en wederkerigheid

Laat je groentalent groeien in onze stadstuinen. Ga aan de slag in een van onze teams en al doende leer je samen.  We hebben verschillende functies voor vrijwilligers of wordt deelnemer in het leerpraktijkcentrum.

Ons uitgangspunt is wederkerigheid. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van een groene, levendige en gezonde stad, en wij bieden jou een groene werkplek én superverse, smaakvolle oogst.

Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij bieden en de stadsgenoten die wij zoeken. Wil je eerst kennismaken met de tuinen, de werkzaamheden, de werksfeer en onze mensen? Wees welkom, kom gewoon even langs en spreek onze collega’s aan.

Weet je het al zeker en wil je bij ons komen meewerken? We zien graag je bericht tegemoet op meewerken@rotterdamsemunt.nl.

Actuele vrijwilligersfuncties

Tuinieren bij Rotterdamse Munt

Kom ontspannen in onze groene oase! Steek je handen uit de mouwen en ga met je vingers in de aarde. Een middag tuinieren in de buitenlucht, dat kan nu in...
tuinmedewerkers

Meewerken als vrijwillige tuinwerk-coördinator

Vind jij het leuk om in samenwerking tuinen aan te leggen, planten te verzorgen of te oogsten en anderen te begeleiden bij het praktische werk? Wil jij jouw groentalent verder...

Vrijwillige les-assistenten (m/v)

Heb jij affiniteit met natuur en kinderen. Dit is jouw kans om alle aspecten van de natuurlessen mee te maken, te leren en jouw steentje bij te dragen. We werken...

Zoek je een betaalde (bij)baan?

Maak impact op een inspirerende en veelkleurige werkplek in een stoer en ook jong stadsdeel.

Theeproces - meewerken rotterdamse munt

Eenmalige donatie