Vegan opties

Proef onze keuken

Welkom door ons gastenteam

Proef de geuren, kleuren en smaken uit de stadsnatuur in lunchgerechten, lekkers, hapjes en drankjes. Onze keuken is vegetarisch en werkt met verse, biologische ingrediënten van ‘t seizoen; uit onze stadstuinen en van lokale tuinders, telers en makers. Gewoon omdat producten van dichtbij verser zijn en dus smaakvoller en gezonder. En we hebben ook steeds meer geheel vegan gerechten dankzij de creativiteit van onze chefs in de keuken. Geef je wensen door! 

Voor groepen

In onze stadstuinen ben je even helemaal buiten en toch middenin de stad. Van mei tot november zijn onze buitenruimten, de kas en het buitenlokaal beschikbaar voor verjaardagen, recepties, presentaties, netwerkmomenten, vergaderingen, breakout-sessies of teamdagen.

Met groot plezier serveert onze keuken lunch, lekkers, een proeverij, een borrel of walking diner. Alles is vegetarisch, lokaal en natuurlijk met de verse oogst uit onze tuinen.

Een speciaal programma

Wil je iets speciaal toevoegen aan de dag? Praktische workshops organiseren wij in samenwerking met verschillende professionals.

Een tuingids kan jullie in 30 tot 45 min. meenemen in onze stadsnatuur. Zelf op ontdekking gaan kan natuurlijk altijd.  Laat ons vooral jullie wensen weten via muntterras@rotterdamsemunt.nl. Dan maken we een aanbod op maat.

 

Eenmalige donatie