Tuintje in mijn Stad

Speciaal voor jou!

Thuis oogsten van je eigen Stadstuintje

We vieren het groeiseizoen dit jaar bij jou thuis met Tuintje in mijn Stad!

Bouw, zaai, plant en geniet volop van de oogst! Wij leveren het bouwpakket, de biologische potgrond, de planten, zaden en een zaaischema. Voor een zo groen mogelijk stadstuintje werken we samen met werkplaats Buurman. Zij werken met hergebruikt en lokaal hout.

Bestel nu jouw eetbare stadstuintje voor op je balkon, terras of tuin en geef meteen door wanneer je het bouwpakket wilt ophalen. Laten we samen Rotterdam groener maken en tegelijk leren over de stadsnatuur! 


Bouwen

Maak zelf heel gemakkelijk een stadstuintje van hout. Buurman heeft verschillende bouwpakketten gemaakt die je zelf thuis gemakkelijk in elkaar zet! 

Zaaien

Bij de plantenbakken zitten zaden en planten zodat je direct aan de slag te kunt. Met het zaaischema weet je precies wanneer je welke zaden moet zaaien. 

Oogsten

.

Wanneer de planten volgroeid zijn is het tijd om te smullen. Maak de lekkerste gerechten met je zelf gekweekte ingrediënten. 

Ontdek je groene vingers!

Theekruiden Stadstuintje

Een divers theekruiden-stadstuintje waar je doorlopend van kan knippen en plukken.

Salade Stadstuintje

Met dit pakket heb je een compleet salade-stadstuintje voor op je balkon of terras.

Tuingroente Stadstuintje

Maak eenvoudig een verhoogd plantbed, en zaai heerlijke tuingroente!

Wij maken Groen voor de stad

De opbrengst van Tuintje in mijn Stad investeren wij in onze jonge groentalenten, de toekomstige generatie. We organiseren expedities in de stadsnatuur waar kinderen gratis aan kunnen deelnemen.  

Jonge stadsgenoten nemen we mee op onderzoek in onze stadsnatuur. Met al hun zintuigen ontdekken zij de natuur in de verschillende seizoenen. Ze leren over natuurlijke groeiprocessen en hoe wij kunnen samenwerken met, en leren van, de natuur. 

Wil je geen Stadstuintje kopen en wel Groentalent steunen?
Via onze webshop kun je Expedities in de stadsnatuur
sponsoren. 

Planten en oogsten, dat kan jij ook!

Eenmalige donatie