Tuinwinkel

Op het moment is het enkel mogelijk donaties te maken in onze webwinkel.
Kom langs in onze tuinwinkel voor kruidentheeën, smaakmakers, knip- en plukkaarten en andere cadeaus!

Maak een donatie

Kruidenthee uit de stadstuin

We maken heerlijke kruidentheeën. Ook kun je zelf komen knippen en plukken. Dit is ons assortiment, op het moment enkel verkrijgbaar in onze fysieke tuinwinkel. Wil je verkooppunt worden? Lees hier meer.

Puur Marokkaanse munt

Puur Marokkaanse munt € 4

Puur Marokkaanse munt

Kruidenthee Festival € 4,25

Opwekkend, feestelijk vrolijk en lief met rozenblaadjes. Met basilicum, verveine,  korenbloem en rozenblaadjes met een mix van R’Munt soorten zoals ananasmunt, appelmunt en sinaasappelmunt.

Puur verveine

Puur Verveine € 4

Puur verveine

Kruidenthee Minty Morning
€ 4,25

Een frisse mix met Marokkaanse munt, brandnetel, aardbeiblad, lindebloesem en de bloemen van kaasjeskruid, keukentijm en citroentijm.

Kruidenthee maan

Kruidenthee Maan € 4,25

Fijn, zacht en rustgevend. Met aardbeimunt, citroenmelisse, lievevrouwebedstro, lavendel en heermoes.

Kruidenthee maan

Kruidenthee Focus € 4,25

Hocus Pocus, de truc is Focus! De kruidenthee die helpt bij ontstressen en focussen. Met citroenmelisse, citroengras, rozemarijn, laurierblad, ijzerhard en wild kattekruid.

Kom zelf plukken!

Puur Marokkaanse munt

Ontdek knip- en plukkaart
€ 4,50

In onze tuinwinkel haal je een mand en schaar en maak je een tour door onze tuinen. Met deze kaart knip je 1 keer jouw favoriete mix theekruiden, kruidensalades met blad en bloem en smaakmakers of een kruidig boeket voor in de vaas.

Ook leuk om als cadeau te geven!

Puur verveine

Bloemenplukkaart € 19,50

Een bloemig kruidenboeket staat mooi in de vaas en ruikt ook nog erg lekker.  Daarbij, onze bloemen zijn ook eetbaar. Zo maak je van een salade heel eenvoudig een feestelijke maaltijd.

In onze tuinwinkel haal je een mand en schaar en maak je een tour door onze tuinen.  Met de bloemenkaart kun je 6 keer een boeket plukken of een bakje eetbare bloemen vullen voor jouw verrassende salades.

 

20 Kruidenkaart

Kruidenknip- en plukkaart
€ 15

Lekker genieten van verschillende smaken, geuren en kleuren samen met je kinderen of je ouders! Kom de kruiden ontdekken.

In onze tuinwinkel haal je een mand en schaar en maak je een tour door onze tuinen. Met de kruidenkaart knip je 6 keer een mandje theekruiden, kruidensalades of smaakmakers.

Banner Rotterdamse Munt kruidenmand

Kruiden- en bloemen knip- en pluk kaartenset
€ 29,50

Kun je niet kiezen tussen bloemen of kruiden? Pluk en knip ze dan lekker beiden. Speciaal voordelig als set. Steeds weer nieuwe ontdekkingen, nieuwe smaken, geuren en kleuren voor jouw speciale kruidensalades met blad en bloem of gezonde kruidentheeën, waar je in de zomer eenvoudig limonade van maakt.

Met de bloemenkaart pluk je 6 keer een boeket of een bakje eetbare bloemen.  Met de kruidenkaart knip je 6 keer een mandje theekruiden, kruidensalades of smaakmakers. Een cadeau voor jezelf, een cadeau voor een ander.

 

Eenmalige donatie

In onze webshop vind je een kleine selectie van ons assortiment. Momenteel kun je enkel winkelen in onze fysieke winkel (muv donaties).

Winkelwagen

Eenmalige donatie