Over ons

Verkooppunten

De oogst uit onze stadstuinen wordt verwerkt tot kruidenthee, siroop en kruidenzout. Proef  jaarrond de (h)eerlijke smaken uit de stadsnatuur.  

Lekker lokaal

Terwijl je geniet van de lekkerste smaken, draag je bij aan de ontwikkeling van mooie stadstuinen, een levendige stad, een gezonde planeet en de ontwikkeling van groen talent. Vier keer goed bezig!

Onze kruiden en producten zijn in steeds meer winkels te koop. Koop lekker lokaal, producten van dichtbij zijn vers en smaakvol, beter voor het milieu en met jouw aankoop steun je lokale makers.

thee van rotterdamse munt

Hier vind je onze producten

Logo+Fröbel
rechtstreex van de boer
rechtstreex van de boer
Boergondisch
Vervanhier
rotterdam toerist information
In t wild
Floating Farm
Blue City
Voorlopig

Ook onze kruidenthee verkopen?

Wil je ook onze kruidenthee in jouw winkel of op je menukaart? Stuur ons een mailtje!

In het restaurant

Proef de verse oogst bij een Rotterdams restaurant. Steeds meer chefs weten onze kruiden en eetbare bloemen te vinden. 

Restaurant Fermin zit aan het Noordplein in Rotterdam. Remco en Sjanne werken met wat de lokale natuur te bieden heeft, en dat wisselt per week. Zij knippen en plukken verse kruiden en bloemen in onze stadstuinen. Laat je verrassen, reserveer een tafeltje!

Knip- en plukabonnement voor professionals

Serveer de diversiteit uit de stadsnatuur aan je gasten. Het is niet alleen verrassend lekker, je steunt ook de ontwikkeling van mooie stadstuinen!

Met het plukabonnement kom je onbeperkt oogsten van alle smaakmakers, theekruiden, saladekruiden en eetbare (snij-)bloemen.

thee sorteren rotterdamse munt

Eenmalige donatie