Tuinwinkel

In onze stadstuinen vind je een kleine winkel met cadeaus waarmee je direct bijdraagt aan een levendig groene, gezonde en inclusieve stad; een cadeau voor jezelf, voor een ander en voor alle stadsgenoten. Natuurlijk  vind je hier onze kruidentheeën.  Daarbij verkopen we producten van collega’s, lokale makers zoals Natuurgoed Ziedewij, Mosterd en Meer, Rotterdamse Bal , Rotterdamse Plak en Pineut.

Wij verkopen bijenhotels en vogelnestkastjes gemaakt door de jongeren van ASVZ.  En wat werkt er aanstekelijker dan fijn handgereedschap of kindergereedschap? Je kan kiezen uit Sneeboer, De Wit en Felco.  Voor een gezonde groei maken we gebruik van plantenvoeding en (in het voorjaar weer) potgrond van Bio-Kultura. En zo zijn er meer leuke cadeautjes van Studio Roof, Tanja Hilgers en La Paniery.

In onze webshop vind je een kleine selectie van ons assortiment. Met groot plezier maken we er een mooi pakketje van en verzenden dit naar jouw  collega, vriend, vriendin of een familielid.  Cadeautjes voor woensdag  besteld verzenden we met PostNL uiterlijk op vrijdag.

Eenmalige donatie voor stadsnatuur

Notitie